5 Unieke Moderne Tafellampen

Mensen die houden van traditioneel design en een klassiek interieur kunnen misschien best afhaken nu.Ik heb hieronder een lijst verzameld van eigentijds en eigenzinnige tafellampen die alles behalve klassiek zijn. Ik ben wel fan van de iets specialere designproducten. Mijn interieur is dan ook vrij modern. De lampen hieronder zouden dan ook niet misstaan in mijn woning.

Kartell Toobe


De Toobe is een tafellamp uit het aanbod Kartell lampen. Kartell staat altijd garant voor kleurrijke en gedurfde ontwerpen. Hij is er in het rood, groen, oranje, blauw of transparant.

Verpan Wire


De Verpan Wire is de tweede in het rijtje. Deze is eveneens verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, geel en bruin). Deze lamp van Verpan is ontworpen door de Deense designer Verner Panton.

Terzani J'adore Venice


Deze Terzani J'adore Venice brengt gegarandeerd romantiek in uw huis. Het transparante glas gecombineerd met de zwarte strepen zorgen voor leuke schaduwvorming.

Luceplan Birzi


De Luceplan Birzi is speciaal in de zin dat hij kan geplooid en gevormd worden naar eigen believen. Fassina Ciancarlo en Forcolini Carlo kwamen op het idee om een vervormbare lamp te ontwerpen. Hij is immers bestand tegen vallen en botsen. Hij is er in het groen, oranje en wit.

Fontana Arte Globo di Luce


De laatste in de lijst is de Fontana Arte Globo di Luce. Een bolvormige tafellamp uitgerust met een dimmer. Hij is gemaakt van geblazen glas, heeft een chromen basis en een geanodiseerde aluminium reflector. Hij verspreid het licht neerwaarts en de glazen afwerking zorgt voor weerkaatsing van het licht.

0 reacties: